Kærlighed og Sugardating

3 tips til at få en positiv kontakt til en Sugarbabe

Find ud af hvad du vil

Gør dig selv, og de piger du skriver til, den tjeneste at være afklaret med hvad du vil med Sugardating. Hvis du tænker; ”Nem fisse” så glem det, find en af de rigtigt mange søde prostituerede der er glade for deres arbejde, og besøg dem. Oplevelsen vil formentligt være bedre end den du vil få på Sugardating sites. Sugardating er generelt ganske besværlig fisse, og mange tak for det. Så gør dig nu nogle tanker om hvad du vil med det, inden du går i gang med at oprette dig på diverse sites og skriver løs.

Gør noget ud af din profil

Jeg havde ikke billede på min profil, jeg havde behov for at være anonym. Men hvis du nu ikke lider under samme restriktioner som jeg gjorde, så vil jeg anbefale et godt profil billede, taget af en fotograf der ved hvad han (eller hun #metoo #girlpower) laver, tænk linkedIn. Skulle der være mulighed for flere billeder, så find nogle billeder hvor du gør noget aktivt eller fremstår interessant/sjov. Lad nu være med at tage et billede af din rejsning dårligt (forhåbentligt) skjult i dine boksehorts, eller et billede hvor du sidder på din vens Aston Martin, det vil kun tiltrække en slags kvinder, og dem har du næppe råd til alligevel.

Brug tid på din profil tekst, jeg fik meget opmærksomhed på at min profil tekst var sjov, jeg kan ikke huske ordret hvad der stod på den, men jeg havde en sektion der hed ”Andre Sugarbabes har sagt” og en ”FAQ” sektion. Det er sådan set lige meget hvad du gør med den, bare du gør noget ud af den og den fortæller noget om dig, noget der gør dig mere interessant end de 25 andre der har skrevet til hende den sidste times tid.

Henvend dig med substans og omtanke

Når du henvender dig til pigen aka ”baben” så vær høflig, gerne sjov, meld gerne ud hvad du søger med det samme, men gør det nu på en sober måde. Læs hendes profil tekst og hvis der står noget i den, som gør at du tænker i at et match, så gør hende da opmærksom på det. Her vil jeg i samme omgang anbefale at gå uden om dem der skriver lort som ”Søger $ugar” eller ”Vil behandles som en prinsesse” – skriv til dem der virker til at have lidt substans, hvis du søger en sugarbabe, hvis du søger noget kønt at tømme dig i, så kan du mere eller mindre ignorer ovenstående.

Lad være med at skrive ”hey” og så forvente at hun svarer, du er sikkert en skide sød fyr, men det kan hun ikke læse ud fra et ”hey”, og den slags beskeder får hun en million af (rundt regnet).

Generelt, så er reglen: Brug nu tiden på at skrive en god og afklaret profil. Lav gode positive henvendelser (uden at skrive en roman) og vær ærlig. Hvis du kan gøre det, så er dine chancer for at få nogle helt fantastiske oplevelser ret gode. Jeg sugardatede i 5 år, og jeg er dybt taknemmelig for de piger jeg fik mødt og de oplevelser jeg blev rigere, men det tog mig noget tid at regne ud hvordan jeg kunne gøre det bedst og nemmeste for mig selv, at finde hende der var helt perfekt for mig – de 3 ovenstående råd var vitale for den succes som jeg subjektivt oplevede.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kærlighed og Sugardating