Sugardating og Kemi-dates

Mine simple regler for Sugardating

Mænd er dumme, og mænd der er følelsesmæssigt understimulerede er særdeles dumme. ”Hun rør min penis, og derfor elsker hun mig” er en tanke jeg har oplevet mere end en gang i mit liv. Situationen hvor en sugardad bliver forelsket i ”hans” sugarbabe, er ikke en sjælden begivenhed og naturligvis betyder det at relationen skal afsluttes, særligt hvis hun nu ikke føler det samme, og det er der en rigtig god chance for at hun ikke gør. For at undgå at jeg eller hun (jep… det skete også) skulle begynde at føle mere, end hvad der er plads til i sådan en relation, fik jeg langsomt men bestemt bygget et regel sæt op omkring, som jeg benyttede mig af imens jeg aktivt sugardatede, og den dag alle reglerne rød ud af vinduet var også den dag hvor jeg vidste at min sugardating tid var ved at løbe ud for noget meget bedre.

Ingen sex på første date – kemi daten

Bukserne på og hænderne over dynen ind til der er en klar aftale på plads, altså ingen sex på første date/kemi-daten – som jeg virkeligt anbefaler man har. Sex på første date kan bare være to mennesker der knalder, som det er sket mange, mange gange før, men det kan også ende med uudtalte forventninger, skuffelse og en masse andet ærgerligt. Mød hinanden, få en god dialog og aftal derefter en rigtig 1. date, hvor spille reglerne er lagt.

Ingen overnatning

Denne her er ret vigtigt, hvis hun sover sammen med dig og ligger I og nusser/putter hele natten så er der en god chance for at følelser opstår, der er noget med nærhed over længere perioder der fucker med vores hjerner. Det bliver meget hurtigt alt for kæreste agtigt, især hvis man overnatter sammen mere end en gang. Så det er en udfordring som jeg har undgået.

Fortæl minimalt om dig selv

Snak gerne om dit liv, dine venner og familie, men hold detaljer og personlige oplysninger tæt på kroppen, også selv om du kender hende godt. Har du brug for at være anonym og er diskretion vigtigt så pas på med hvad du deler. ”Hell knows no fury like a woman scorned”

Mød ALDRIG hendes børn eller familie

Denne her regel opstod da jeg sad ved morgenbordet efter en overnatning (regel brud) og lavede lektier med hendes 6 årige søn, det var matematik på et niveau hvor jeg stadigt kunne være med. Jeg havde mødt knægten et par gang før, blandt andet havde jeg kørt dem på ferie og lidt andet. Det ændrede relationen at jeg pludseligt havde kontakt til hendes søn, der for øvrigt var en fantastisk knægt, pludseligt kunne jeg skuffe hende hvis jeg ikke lige havde tid og det eskalerede hurtigt. Jeg tror hun blev forelsket og jeg var som et minimum meget betaget af hende… men jeg var også meget gift.

Senere i en anden relation, sad jeg pludseligt til en gril fest med min sugarbabe’s Søster, Svoger, Svogerens bror og hans højgravide kone, hendes mor og lille bror. Jeg skulle egentligt bare have kørt hende der op, men endte med at blive inviteret med ind. Det var en virkeligt hyggelig aften, men relationen ændrede sig markant derefter, hun blev ”klyngende” og sur, forholdet døde kort tid efter.

Der skal altid være penge imellem

Du kan selvfølgeligt se bort fra ovenstående hvis du har bedre kontrol over dine følelser end jeg havde. Men lige netop denne her, er den vigtigste. Så længe der er penge imellem dig og ”baben” så bør man være relativt sikker, jeg har altid kunne fortælle mig selv at hvis pengene ikke var der, ville hun heller ikke være der, det er lige så snart at pengene blev taget ud af relationen, at jeg blev modtagelig overfor at føle mere og i høj grad for meget. Økonomien (penge eller gaver, et fedt) gør det professionelt, relationen er blevet baseret på udveksling af ydelser og man skylder ikke mere når man siger farvel, skulle du miste evnen til at betale, mister du også hende.

Det er ikke noget man bygger et kærlighedsforhold på.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sugardating og Kemi-dates