3 tips til at få en positiv kontakt til en Sugarbabe

Sugardating og Kemi-dates

Kemi-dates eller møder er en integral del af Sugardating – det er helt lige som navnet antyder, en date hvor man mødes for at se om der er kemi til mere, altså klikker man? kan der føres en samtale med en smule substans. Det afgøres typisk over en kop kaffe, en gå tur, en frokost eller noget andet uformelt, jeg har aldrig betalt andet end Kaffe/mad/taxa for sådan et møde… jeg har til gengæld købt utroligt meget kaffe igennem de sidste 5 år.

Der ligger en god ide i at mødes inden man går i gang med at aftale en længere date, det gjorde jeg ikke i starten, og det er en af de få ting jeg faktisk fortryder. Det er ret bittert at have bestilt en 3 retters og sat en hel aften af, for så at finde ud af at man intet har til fælles og at hun for mig er uinteressant. Det at sidde og spise et måltid med en pige der egentligt helst vil have middagen overstået så hun kan få bene i vejret og ”tjene hendes penge” er en virkeligt ærgerlig oplevelse, det er spild af penge og vigtigst tid. Kemi-daten giver også mulighed for at få afklaring på hvad hun og du forventer og kan tilbyde. Den ”slags” forhandling er klart bedst at tage når man sidder over for hinanden.

Så min logik blev meget hurtigt, at hvis hun ikke ville mødes for at se om der var kemi, men hellere ville mødes og knalde… så var hun ikke en Sugarbabe, men noget helt andet og hun var pisse ligeglad med hvem jeg var, det er ikke godt for mit ego, og dermed ikke noget jeg er interesseret i, det er tomt.

Der er også de ”Sugarbabes” der meget gerne vil mødes til en kop kaffe for et beskedent beløb. Her stod jeg også fuldstændigt af, de skal selvfølgeligt have lov til at bede om det de vil. Men hvis de ville have penge for overhoved at se mig, for at se om der var kemi til en rigtig date så var de skide ligeglade med hvem jeg var, og det ville aldrig blive til en relation jeg ville få noget positivt ud af.

Så jeg fandt meget hurtigt ud af, at kemi dates var vejen frem – generelt var regler for hvordan jeg sugardatede en ret god ide. ”Der skal altid have været en kemi-date (og det betyder ingen sex)” blev den første, en regel som jeg overholdt, med en for mig imponerende selvkontrol. Ind til en kold februar aften, der blev den til gengæld også brudt med bravur (mere om det, og særdeles hende, senere).

Så hvis du søger en længere relation og ikke bare et knald, så få den der kemi-date med, ellers ender man hurtigt med at spilde penge og tid. Penge spilder jeg gerne, der kan tjenes flere, men den tid vi har brugt kan vi aldrig få igen så den er dyrebar (også for hende).

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 tips til at få en positiv kontakt til en Sugarbabe