Mine simple regler for Sugardating

Prisen for en Sugarbabe

Når man læser på diverse online forummer, medier og blogs, så er omkostningerne ved Sugardating ofte et emne for debat.

Min holdning her har altid været lige til, giv hende hvad hun gerne vil have og lad være med at forhandle. Det er ikke et godt udgangspunkt at starte ud med at være uenige. Du skulle jo gerne ville gøre hende glad med det hun før og have lyst til at forkæle, er det ikke din holdning, så er sugardating ikke noget for dig.

Når det så er sagt, så har jeg altid været åben for dialog når jeg har været i kontakt med en sugarbabe der har spurt direkte til hvad jeg mente var fair. Men hvad mente jeg så var fair, det kan være svært at sige når man ikke kender hinanden, men en god regel er at hvis jeg ikke var bitter over pengene var det fordi jeg fik det jeg manglede for dem, og dermed må det jo være fair – hvis jeg er glad og hun er glad, så er det fair. Det er dog svært at vide om man kan leve op til hinanden forventninger når man ikke har mødt hinanden, så kemi-date inden man sætter sig fast på noget er en god ide.

Åbenhed er helt sikkert vejen frem, klare aftaler er et must, måske ikke sindsygt romantisk men det kan det altid blive senere.

Hvad har jeg så givet? Jamen typisk 1000-3000, enkelte gange mere, enkelte gange ingen ting (pas på med pro bono, hvad ved aldrig hvad det kan ende med).

Nogle sugarbabes forventer skyhøje beløb, min erfaring er at de sjældent er særligt seriøse, men nok nærmere er nysgerrig på hvad de kan få en mand til at tilbyde dem… et sært boost til deres selvtillid måske? Det er ren spekulation fra min side.

Mange vil rigtigt gerne have du kommer med et udspil, men det var nærmest en umulig opgave for mig, når jeg ikke havde mødt hende – jeg ved jo ikke hvad der vil gøre hende glad.

Nogle har nærmest prislister.

Hvad der er rigtigt og forkert skal jeg ikke gøre mig klog på, konklusionen er at der ikke er en overenskomst, og omkostningerne er individuelle – så tricket er at finde en der passer til dit budget, jeg vil anbefale ikke at gå i hårde forhandlinger, det vil ende med at være spild af tid (og penge) hvis hun ikke er oprigtigt glad for det hun nu får for sin tid… eller hvad det så er for en service du ”køber”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine simple regler for Sugardating